Dagens julskiva - Gehennah - No Fucking Christmas!

Christoffer Bertzell 00:00 20 Dec 2018

Vill du undvika alla julstämning där hemma så är Gehennahs återsläpp av sin obskyra EP No Fucking Christmas! det perfekta komplementet till lussebullen. Detta svenska spritglorifierande Venom-osande thrash-gäng spetsar din glögg till en alkoholstinn bomb med sin tomtehatande metal. Det är lätt att tro att det endast handlar om humororienterad buskis-metal detta, och visst finns det ett tydligt spår av att Gehennah driver med sig själva, men den kraftiga och brutala Motörhead-attacken kvartetten genomför på denna gamla goding är mer än bara en skrattsalva faktiskt, detta är härligt ösig hårdrock. Men någon julmusik, det är sannerligen inte.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The School Book Depository - Bob and the Pitchfork Mob

The School Book Depository är namnet på det imaginära läromedelsförlag där låtskrivaren Fredrik Solfors släpper sina egna inspelningar. Idéen med musikprojektet var total frihet i skapandet och kreativiteten, att släppa musik så fort den är klar och inte vrida/vända/våndas över minsta lilla slinga. Frisläppt och enkelt, utan filter blev resultatet storslaget.

Prince — Originals

Förra året fick vi Prince studioinspelning av Nothing Compares 2 U på singel, och den var så mäktig och fantastisk att vi bokstavligen ramlade omkull, varenda en av oss. I samband med det antyddes att det fanns mycket mer av samma karaktär i Prince vita (eller snarare lila) arkiv, och nu är det dags att ta del av ytterligare 14 låtar som Prince skrev och gav till andra artister att spela.