CunninLynguists

Nicholas Ringskog Ferrada-Noli 00:27 14 Nov 2007
Stackars CunninLynguists är för sydstatssmutsiga för de rättrogna hiphopparna och för flummiga för den thug-älskande publiken. Men de gör lågmäld, mörk och stundtals riktigt vacker hiphop som är kraftigt inspirerad av 90-talets Dungeon Family. Enda problemet är att rappen är betydligt mindre spännande än beatsen.
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The School Book Depository - Bob and the Pitchfork Mob

The School Book Depository är namnet på det imaginära läromedelsförlag där låtskrivaren Fredrik Solfors släpper sina egna inspelningar. Idéen med musikprojektet var total frihet i skapandet och kreativiteten, att släppa musik så fort den är klar och inte vrida/vända/våndas över minsta lilla slinga. Frisläppt och enkelt, utan filter blev resultatet storslaget.

Prince — Originals

Förra året fick vi Prince studioinspelning av Nothing Compares 2 U på singel, och den var så mäktig och fantastisk att vi bokstavligen ramlade omkull, varenda en av oss. I samband med det antyddes att det fanns mycket mer av samma karaktär i Prince vita (eller snarare lila) arkiv, och nu är det dags att ta del av ytterligare 14 låtar som Prince skrev och gav till andra artister att spela.