Crystal Fighters - Hypnotic Sun

Tina Rosenfink 00:00 12 Nov 2018

Crystal Fighters är kanske mest kända från soundtracket till Girls och How I live now (ett spekulativt krigsdrama med Saoirse Ronan som är rätt bra!!). Låten You & I som är med i filmen är bandets bästa låt men tyvärr inte med på det här släppet så det här är bara lite kuriosa/tips från mig!

Nu är Crystal Fighters aktuella med ep:n Hypnotic Sun. Den består av totalt fyra spår (varav första och sista låten är samma men i olika versioner), men trots så få låtar lämnar Crystal Fighters ett enda avtryck. Den stressiga elektropoppen med tropiska inslag gör mig illa till mods.

Det finns så mycket bra släpp just nu och det här är inte ett utav dem. 

 

Ps. Låten Another Level är med på soundtracket till FIFA 19 och det säger väl rätt mycket.

Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Middle Kids - New Songs for Old Problems

Middle Kids är ett av Australiens främsta up and coming rockband och har sedan sitt första släpp för två år sedan hyllats av musikrecensenter samt nominerats till prestigefyllda priser. Den snabba framgången har lett till en fullängdare och numera två EP-skivor. Det senaste släppet bär det roliga namnet New songs for old problems. Jag tänker ofta att band ältar samma problem och tonsätter samma funderingar till ny musik.