BC Unidos - Otro Mundo es Posible

Sophie Winberg 00:00 18 Jun 2018

Jag har alltid trott att jag inte gillar Markus Krunegård. Gått runt och sagt det till folk utan anledning. Ibland ser jag honom runt Ringvägen och tänker att "Markus Krunegård, honom gillar jag inte". Typiskt osympatiskt av mig. 

Hur som, antingen har jag trott fel hela tiden, eller så är det Patrik Bergers förtjänst, men jag älskar BC Unidos. Otro Mundo es Posible är ett superhärligt luftigt sommarsläpp som jag kommer loopa på midsommar. Lekfullt och dansvänligt med några psykedeliska pauser lagom till snapssvackorna. SommarMarkus > DeppMarkus. 

Tyvärr är skivan asful. Det är min enda invändning.  

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Smashing Pumpkins - Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun

I mer än tio år nu har Billy Corgan med varierande framgång arbetat för ett pånyttfött The Smashing Pumpkins, men så här nära har han inte kommit på något av de många tidigare comebackförsöken, vare sig musikaliskt eller medlemsmässigt. Här finns både Jimmy Chamberlin och James Iha, och bara Jeff Schroeder på gitarr är ett avsteg från originalsättningen för 30 år sedan. Med slutmålet att åstadkomma en skiva som associerar tillbaka till deras storhetstid verkar de ha förhandlat sig förbi alla meningsskiljaktligheter. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!