BC Unidos - Otro Mundo es Posible

Sophie Winberg 00:00 18 Jun 2018

Jag har alltid trott att jag inte gillar Markus Krunegård. Gått runt och sagt det till folk utan anledning. Ibland ser jag honom runt Ringvägen och tänker att "Markus Krunegård, honom gillar jag inte". Typiskt osympatiskt av mig. 

Hur som, antingen har jag trott fel hela tiden, eller så är det Patrik Bergers förtjänst, men jag älskar BC Unidos. Otro Mundo es Posible är ett superhärligt luftigt sommarsläpp som jag kommer loopa på midsommar. Lekfullt och dansvänligt med några psykedeliska pauser lagom till snapssvackorna. SommarMarkus > DeppMarkus. 

Tyvärr är skivan asful. Det är min enda invändning.  

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!