Backstreet Boys - DNA

Sophie Winberg 00:00 31 Jan 2019

Att släppa nytt material är för ett band som Backstreet Boys en riktigt otacksam sysselsättning. Deras musik må alltid ha varit simpel pop, men den var ändå under storhetstiden så välproducerad (R.I.P Denniz Pop) att den i vissa fall fortfarande håller. Och även om Nick Carter mycket praktiskt aldrig hamnade i målbrottet var ju ändå halva grejen med pojkbandet att de var just pojkar. 

Den nya plattan har sina stunder, No Place och inledningen till Chances har båda en viss Ed Sheeransk charm, men den har också många riktigt överflödiga låtar och banala texter. ”Who are you, the sex police?” är inte direkt poesi.

Istället för dessa nya halvbra spår kommer vi alltid föredra deras nostalgiska klassiker, och den nya plattan kommer såklart bara överröstas av en hel publik som skriker "SPELASHAPE OF MY HEART!!!" för full hals på världsturnén.

 
 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Ladytron – Ladytron

Det har gått åtta år sedan Ladytron släppte sin senaste skiva, men det är ännu längre sedan de kändes relevanta och intressanta. De hade några bra år i början av 2000-talet, med album som 604 och Light & Magic, men därefter har de successivt skalat av syntlagren och istället rört sig mot softrocken och shoegazen. Det är möjligt att de med den här självbetitlade skivan vill markera något slags omstart eller nystart, men jag hoppas att Ladytron bara är peaken på en ganska tråkig fas och att de framöver kommer att ägna sig åt det digitala igen.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!