Backstreet Boys - DNA

Sophie Winberg 00:00 31 Jan 2019

Att släppa nytt material är för ett band som Backstreet Boys en riktigt otacksam sysselsättning. Deras musik må alltid ha varit simpel pop, men den var ändå under storhetstiden så välproducerad (R.I.P Denniz Pop) att den i vissa fall fortfarande håller. Och även om Nick Carter mycket praktiskt aldrig hamnade i målbrottet var ju ändå halva grejen med pojkbandet att de var just pojkar. 

Den nya plattan har sina stunder, No Place och inledningen till Chances har båda en viss Ed Sheeransk charm, men den har också många riktigt överflödiga låtar och banala texter. ”Who are you, the sex police?” är inte direkt poesi.

Istället för dessa nya halvbra spår kommer vi alltid föredra deras nostalgiska klassiker, och den nya plattan kommer såklart bara överröstas av en hel publik som skriker "SPELASHAPE OF MY HEART!!!" för full hals på världsturnén.

 
 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Beabadoobee - Love Worm EP

Brittiska Bea Regner är frontpersonen bakom Beabadoobee. Hon är bara 18 år och har redan lyckats med det många drömmer om - att ta sina flickrumsinspelningar och omvandla dem till flera miljoner streams.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!