B-Boys - No Worry No Mind EP

Patrik Forshage 00:00 25 Mar 2016

Originalitet är inget som bekymrar den här Brooklyntrion. De lägger sin energi på att röja i replokalen och på småklubbar, och att lyssna på Buzzcocks första EP om och om igen för att lära sig hur man skriver lika basala låtar som Boredom. På deras egen debut-EP kommer punken nära sådana förebilder, särskilt i drygt en minut långa Psycho (Fast) och även om det knappast är unikt är det fantastiskt engagerande. I en (relativ) slow-version av samma låt kan man ana att B-Boys kommer att ha en hel del att erbjuda även när den mest intensiva urladdningen mattats, men innan dess verkar man göra klokt i att uppleva dem live.

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

James Dean Bradfield - Even in Exile

Manic Street Preachers-frontmannen James Dean Bradfield är aktuell med en soloskiva som är politiskt laddad i sin stillsamhet. Even in Exile är till stor del inspirerad av den chilenska sångaren och politiska aktivisten Victor Jara, vars liv fick ett mycket tragiskt slut 1973 i samband med militärkuppen i Chile.

Whitney - Candid

Hyllade duon Whitney släpper coveralbumet Candid mitt i den blåsiga sommaren. Det är en samling med tio låtar från bland andra Kelela, David Byrne, John Denver och The Roches. Att släppa coverskiva, eller covers generellt, är ett så fint sätt att ge lite nytt liv åt äldre verk. Eller äldre behöver de nödvändigtvis inte vara, det räcker nog bara med att tycka om låtarna.