Anna Leone - Wandered Away

Sophie Winberg 00:00 22 Apr 2018

Den oslagbara kombinationen av energisk debutant och van producent (Bryan Wilson med erfarenheter från Florence & The Machine, Arctic Monkeys och Stormzy) har gett ett precis så fint resultat man någonsin kunnat hoppas på.

Wandered Away faller inte i några av debutfällorna. Den innehåller inga spretiga spår, inga darlings som borde avlivats och inga ängsligt kreativa beslut. Tvärtom, det enda som antyder en debut är en ljuvlig lätthet. Som att vi bara serverats en pärla direkt från kreatörerna, utan att arga bolag eller bestämda chefer haft något att säga till om. 

EP:n tar mig precis dit jag vill - till en solvarm eftermiddag utan några måsten, liggande på vardagsrumsmattan med solen i ansiktet.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Parquet Courts - Wide Awake!

Att NYC Observation låter som Buzzcocks och Total Football som Sham 69 imponerar, men det överraskar inte. Samma sak med Almost Had to Start a Fight, som är renodlad punk i Parquet Courts egen tradition, liksom Freebird 2 ännu hårdare så. Men så halvvägs slår den över i en spänstig Gang of Four-inspirerad funkworkout, och det är en genre som inte lika självklart associeras till det här Brooklynbandet.