Agent Blå - Morning Thoughts

Tina Rosenfink 00:00 13 May 2019

Agent Blå är lite som ett tonårssyskon. Ibland på bra humör, vissa gånger bubblande ilsken och alltid svår att förstå sig på. Men med sin unika tolkning av melankoli och vardagligheter har de under de senaste tiden hyllats av många.

Morning Thoughts går i samma spår som bandet stakat ut med tidigare skivor. Men jag måste erkänna att jag hade hoppats på något nytt. Något som förnyar soundet samtidigt som det behåller Agent Blås karaktär. Kanske håller jag på att bli en riktig vuxen men för mig räcker inte snabba gitarrer och svärta längre, jag behöver spännande stories. Spåret  Child's Play låter precis som det jag söker efter, det är en jättefin singel som gör sig bra på skivan, men den blir liksom svävande ensam utan liknande låtar som backar upp den.

Skivbolag: 
Artist: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Maple & Rye - For Everything

For Everything är en långsam skiva som drar inspiration från Australien, en geografisk plats som sällan uppmärksammas inom de genrer som jag rör mig bland. I min värld tycks endast Londons mörka tvärgator och södra USAs motorvägar existera. Men Maple & Rye menar att deras verk är lika omväxlande som det australiensiska landskapet - urban stadsmiljö möter öken, möter regnskog möter berg.