Agent Blå - Morning Thoughts

Tina Rosenfink 00:00 13 May 2019

Agent Blå är lite som ett tonårssyskon. Ibland på bra humör, vissa gånger bubblande ilsken och alltid svår att förstå sig på. Men med sin unika tolkning av melankoli och vardagligheter har de under de senaste tiden hyllats av många.

Morning Thoughts går i samma spår som bandet stakat ut med tidigare skivor. Men jag måste erkänna att jag hade hoppats på något nytt. Något som förnyar soundet samtidigt som det behåller Agent Blås karaktär. Kanske håller jag på att bli en riktig vuxen men för mig räcker inte snabba gitarrer och svärta längre, jag behöver spännande stories. Spåret  Child's Play låter precis som det jag söker efter, det är en jättefin singel som gör sig bra på skivan, men den blir liksom svävande ensam utan liknande låtar som backar upp den.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Middle Kids - New Songs for Old Problems

Middle Kids är ett av Australiens främsta up and coming rockband och har sedan sitt första släpp för två år sedan hyllats av musikrecensenter samt nominerats till prestigefyllda priser. Den snabba framgången har lett till en fullängdare och numera två EP-skivor. Det senaste släppet bär det roliga namnet New songs for old problems. Jag tänker ofta att band ältar samma problem och tonsätter samma funderingar till ny musik.