Agent Blå - Morning Thoughts

Tina Rosenfink 00:00 13 May 2019

Agent Blå är lite som ett tonårssyskon. Ibland på bra humör, vissa gånger bubblande ilsken och alltid svår att förstå sig på. Men med sin unika tolkning av melankoli och vardagligheter har de under de senaste tiden hyllats av många.

Morning Thoughts går i samma spår som bandet stakat ut med tidigare skivor. Men jag måste erkänna att jag hade hoppats på något nytt. Något som förnyar soundet samtidigt som det behåller Agent Blås karaktär. Kanske håller jag på att bli en riktig vuxen men för mig räcker inte snabba gitarrer och svärta längre, jag behöver spännande stories. Spåret  Child's Play låter precis som det jag söker efter, det är en jättefin singel som gör sig bra på skivan, men den blir liksom svävande ensam utan liknande låtar som backar upp den.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Sabaton - The Great War

Sabaton har alltid varit goda historieberättare. Om det så är om den svenske Karl XII stormaktstid, japanska samurajupproret eller tyska nazisternas framfart har deras skildringar dikterat deras musikaliska dramaturgi. Att då ett dunkelt skyttegravskrig, kännetecknat av dödliga tekniska framsteg, skulle vara det som tog dem till en ny nivå kanske inte var förväntat, men det är precis det som behövdes.