Adult Oriented Pop – 06:15 AM

Love Carbin 00:00 10 Jun 2021

Det här måste vara den mest syntiga pop jag hört på ett tag. Psykedeliskt och svävande, mycket spännande. Adult Oriented Pops senaste album 06:15 AM är en underhållande och överraskande lyssning. Det är något med produktionen som gör att alla klanger gifter sig och virvlar runt, vare sig det är de basriffen eller slagverket eller de spejsade syntarna. Visserligen kan jag inte påstå att jag är världens synt-fan, iallafall inte när det kommer till retroklingande syntljud – men på 06:15 AM funkar allt utmärkt, och bildar en både utmanande och tilltalande helhet.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Greentea Peng – MAN MADE

Man Made är en soulskiva som plockar inspiration från hela världen och hela tidsrymden. Det är en eklektisk blandning av soul, psykedelia, hiphop, flyktig jazz och dub med tunga basgångar.

Greentea Peng heter egentligen Aria Wells och är från sydöstra London. Man Made är hennes debutalbum. I grunden är det ett tillbakalutat album, dränkt i tunga grooves och Wells neo-souligt rökiga röst, men det lyfts också upp av livliga trummor och pigga melodislingor.