Inredningen ser ut som något Jokern och Barbapappa designade senast de var ute och rökte svamp. Men likväl är de chockrosa slash tuggummiturkosa möblerna en livgivande färgklick i den annars så grå vinterkvällen.
Lounge-musiken vaggar in oss i ett skönt flower power-flum, och vi känner oss tillräckligt crazy för att beställa drinkar genomgående till vår svenskspanska tapasmeny. Och genast tänder den charmanta personalen på alla cylindrar och trollar fram den ena klockrena kombinationen efter den andra. De ger prov på att det här är Malmös bästa ställe för drinkar.
Maten är god, överraskande god. Smekande smaker på tallriken blandar sig med de minutiöst och omsorgsfullt preparerade drinkarna i glaset. Detta är knappast en meny som sätter någon på prov eller lämnar minnen för livet, men smakerna är vänliga och ytterst välbalanserade. Vi njuter av en hjort med sammetslen kålrots-puré och trumpetsvamp, och en mycket fin jordärtskockssoppa med en kanske väl försiktigt halstrad pilgrimsmussla. Tyvärr har någon tappat saltkaret över vår råraka med sikrom, men det är säkert en engångsföreteelse.
Då den helt fönsterlösa restaurangdelen inför våra ögon dukas om till frukostmatsal bryts illusionen något, och det förbättras inte av att rummet kvällen igenom fungerar som genomfart för toalettsugna bargäster. Vi bestämmer oss för att de fluffiga blondinerna och de spända boysen som hänger i baren just denna kväll inte inbjuder till något ytterligare häng. Men en avslutande tropisk drink till desserten har värmt våra hjärtan, och vi vandrar ut i den dystra natten med rosor på kinden och solsken i blick.