Pink Head Noodle Bar

Redaktion 16:05 14 Jun 2022

Lokalen på Gamla Väster är luftig och ganska sparsamt inredd. Temat på inredningen går i ljust trä. Man lägger direkt märke till de små båsen där det är tänkt att man ska kunna sörpla i sig nudlar lite avskilt från andra gäster. Menyerna är utskrivna på gula A4-ark som i sin tur är uppsatta på en plywood-skiva ovanför kassan.

Vi väljer två rätter från menyn. Den första rätten vi beställer är ramen med vetenudlar i sesambuljong, öronsvamp, sojamarinerat ägg och chiliolja som kostar 135 kronor. Den andra rätten vi beställer är breda, handsträckta vetenudlar med tomattare, sojabräserad shiitake, chili, vitlök och kinesisk gräslök, även den för 135 spänn.

Maten kommer efter drygt tio minuter. Vi får själv gå fram till kassan för att hämta maten på brickor. Maten ser väldigt inbjudande ut och vi äter den med god aptit, men vi är inte fullt ut så exalterade som vi kanske hoppats och trott.

Förstå oss rätt, det märks att det här är ett gott hantverk. De breda, handdragna nudlarna är väldigt goda, välgjorda och på dem finns det inget att anmärka. Likaså de smalare nudlarna är goda, men alla smaker runtomkring når inte riktigt hela vägen fram den här gången.

Vi är ense om att vi är beredda att återvända till Pink Head Noodle Bar för att testa andra rätter vid ett annat tillfälle, för vi är ändå fortsatt nyfikna på stället. Vi är ganska nöjda, mätta och rent prismässigt finns det inte jättemycket att anmärka på. Men vi är också övertygade om att det finns mer att hämta från Pink Head Noodle Bar.

Adress: 
Gråbrödersgatan 2
Hemsida: 
Öppettider: 
tis 11:30–14:00, ons–tor 11:30–20:00, fre 11:30–21:00, lör 12–21, sön 12–16.
Stad: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler recensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.