Björn Frantzén och Daniel Lindeberg har öppnat krog i den spektakulära och smått fantastiska restaurangen Mistrals gamla lokaler. Killarna bakom Mistral var kända för sin stundtals extrema matlagning och kompromisslöshet, men när Frantzén och Lindeberg presenterar sin 20-rättersmeny. Björn Frantzén och Daniel Lindeberg har öppnat krog i den spektakulära och smått fantastiska restaurangen Mistrals gamla lokaler. Killarna bakom Mistral var kända för sin stundtals extrema matlagning och kompromisslöshet, men när Frantzén och Lindeberg presenterar sin 20-rättersmeny (1 295 kr) är det nästan så att allt annat bleknar. Lakritsluft till kalvbrässen, egentillverkade ostbågar, tobakshonung och höaska till pilgrimsmusslan… Varenda rätt är såväl underhållande paketerad som raketforskargenialt välsmakande. Trots den extrema experimentlustan i köket, som skulle göra Staffan & Bengt gröna av avund, har man aldrig tappat fokus på smakerna.
Om man tycker att 20 rätter låter mycket finns den strippade varianten om 10 rätter att tillgå. Där slutar dock valmöjligheterna. På Frantzén/Lindeberg kan man inte kila in på en macka, här är det allt eller inget som gäller. Förutom ägarna jobbar här även sommelier Jon Lacotte och hovmästare Jonathan Hiljanen som bägge har ett förflutet på Stockholmsprisvinnaren
Carl Michael.
Om man tycker att 20 rätter låter mycket finns den strippade varianten om 10 rätter att tillgå. Där slutar dock valmöjligheterna. På Frantzén/Lindeberg kan man inte kila in på en macka, här är det allt eller inget som gäller. Förutom ägarna jobbar här även sommelier Jon Lacotte och hovmästare Jonathan Hiljanen som bägge har ett förflutet på Stockholmsprisvinnaren
Carl Michael.
Stad:
Lokal: