Zack and Miri Make a Porno

Julia Skott 13:04 2 Feb 2009

Ja ja, vi vet, en man och en kvinna kan aldrig vara vänner. Då kan man ju tycka att en man och en kvinna som är vänner borde veta bättre än att göra en porrfilm som sista utväg när alla räkningarna förfallit.Ja ja, vi vet, en man och en kvinna kan aldrig vara vänner. Då kan man ju tycka att en man och en kvinna som är vänner borde veta bättre än att göra en porrfilm som sista utväg när alla räkningarna förfallit. Men som tur är gör de inte det, och resultatet är en liten pärla till sexkomedi. Apatow-alumnen Seth Rogen gör sig lika bra hos Apatow-föregång-aren Smith, som är i kalasform – lite fint, lite äckligt, lite absurt, alltid skitroligt. Och som alltid är bifigurerna minst lika intressanta som huvudrollerna, om inte lite mer.
Genre: 
Regi: 

Fler filmrecensioner

Filmrecension: Wrong Turn

"Varje sommar behöver en blodig campingtur, en zombieinvasion eller hajtornado att svepas in i när solen sänker sig över sommarstugor och landsortsbiografer."

Filmrecension: Wrath of Man

"En mans vrede är inte att leka med är sensmoralen i Guy Ritchies återförening med den alltid stoiske Jason Statham efter sexton år isär (sedan Revolver)."