The Proposal

17:31 10 Jul 2009

Folkkär kvinnlig skådis som är en perfekt blandning av snygg och helylle. Manlig skådis som är så där lagom charmig och inte kan tacka nej till ett ljummet manus. En handling som får en att likt en amerikansk sitcom- publik luta huvudet på sned och långsamt klämma fram ett ”aww”. Mer än så behövs inte för att skapa en lättsmält romantisk komedi och The Proposal följer regelboken från första till sista sidan. Sandra Bullock är dock kul som bitch även om det är typiskt att hon softar ner så fort hon får syn på en snygg snubbe. Men fuck it – The Proposal är ingen film som ska analyseras. Det här är en film du kommer att glömma så fort du lämnar salongen, men så länge du sitter kvar är din tillvaro rätt… angenäm.

Genre: 
Regi: 

Fler filmrecensioner

Filmrecension: Wrong Turn

"Varje sommar behöver en blodig campingtur, en zombieinvasion eller hajtornado att svepas in i när solen sänker sig över sommarstugor och landsortsbiografer."

Filmrecension: Wrath of Man

"En mans vrede är inte att leka med är sensmoralen i Guy Ritchies återförening med den alltid stoiske Jason Statham efter sexton år isär (sedan Revolver)."