My Best Friend's Girl

Julia Skott 12:40 2 Feb 2009

Det här är filmen som Good Luck Chuck önskar att den var. Och det blir mycket bättre än man är beredd på – svinig kille tar betalt för att svindejta tjejer så att de ska springa tillbaka till killarna de dumpat; misslyckas med svinandet och blir kär i sin bästa polares tjej, som vill få leva singellivet och ligga runt.Det här är filmen som Good Luck Chuck önskar att den var. Och det blir mycket bättre än man är beredd på – svinig kille tar betalt för att svindejta tjejer så att de ska springa tillbaka till killarna de dumpat; misslyckas med svinandet och blir kär i sin bästa polares tjej, som vill få leva singellivet och ligga runt. Upplagt för dålig sexkomedi – men det är roligt och självmedvetet på ett bra sätt, och rart mot alla odds. Till och med Dane Cook är ganska bra när han upptäcker att killar ibland också vill sova över och ligga sked.
Genre: 
Regi: 

Fler filmrecensioner

Filmrecension: Wrong Turn

"Varje sommar behöver en blodig campingtur, en zombieinvasion eller hajtornado att svepas in i när solen sänker sig över sommarstugor och landsortsbiografer."

Filmrecension: Wrath of Man

"En mans vrede är inte att leka med är sensmoralen i Guy Ritchies återförening med den alltid stoiske Jason Statham efter sexton år isär (sedan Revolver)."