Hancock

Julia Skott 18:07 28 Aug 2008

Hårt drickande, kliniskt deprimerad superhjälte (Will Smith) faller i onåd hos Los Angeles lokalbefolkning: de tycker att 9 miljoner dollar i byggnadsskador...Hårt drickande, kliniskt deprimerad superhjälte (Will Smith) faller i onåd hos Los Angeles lokalbefolkning: de tycker att 9 miljoner dollar i byggnadsskador för att fånga några småtjuvar är för mycket. Lyckligtvis lyckas Hancock rädda Jason Batemans  pr-snille från att bli mördad av ett tåg, varpå en kampanj inleds att rädda varumärket Hancock. Will Smiths senaste av hans årliga actionkomedirökare kunde blivit en Thank You For Smoking för superhjältegenren. Någonstans anar man en snillrik film, men de första 45 minuterna är så enfaldiga och Will Smith-stereotypa att förtroendet aldrig kan repareras.
Genre: 
Regi: 

Fler filmrecensioner

Filmrecension: Wrong Turn

"Varje sommar behöver en blodig campingtur, en zombieinvasion eller hajtornado att svepas in i när solen sänker sig över sommarstugor och landsortsbiografer."

Filmrecension: Wrath of Man

"En mans vrede är inte att leka med är sensmoralen i Guy Ritchies återförening med den alltid stoiske Jason Statham efter sexton år isär (sedan Revolver)."