Kommentarer på: Saturday Night Live - Jim Carrey drog på sig trikåerna

Visa inlägget

4 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Joel

  Men LÅT OSS TALA om hur kaosartat det blev med Iggy Azalea och MØ! Kan vara det mest pinsamma uppträdandet jag har sett. Saknar ord för hur man känner egentligen!

 2. Bild för Petter Bristav

  Du som är ett Bobby-fan måste ju älskat veckans Drunk Uncle som var den bästa på länge.
  Sen ÄLSKADE jag Daisy Rose som också gästade Weekend Update, väldigt rolig premiss!

 3. Bild för Parisa Amiri

  Joel - Nämner ju bara att hon är obekväm i texten pga känns så taskigt, men ja det var verkligen inte bra. Det har skyllts på SNLs faktiskt ökänt kassa ljudsystem också, men tror de fick någon koreografi och nåt tänk som bara sket sig. Tre killar står och åmar sig mot Rita Ora i tre minuter också? JÄTTEkonstigt. Tror det är i linje med att SNL 40-årssatsar och har bett akterna göra själva musikframträdandena mer välproducerade. 

  Petter -  Ja! Fångar upp samtidsmarkörer bättre ingen annan. Dock tveksam till Daisy Rose, började sen se över alla kvinnliga karaktärer i avsnittet och de flesta är fan bara kryckor eller ska vara airheads? Tänkte göra någon riktig genomgång av det också!

 4. Bild för linnéa
  linnéa

  ok jag ÄLSKAR dina sammanfattningar och tänker alltid att jag MÅSTE börja titta på saturday night live men var gör man det ens? alltså jag har såklart googlat men orkar inte leta mig fram mer bland alla kassa streamsajter och vill inte ladda hem 40 avsnitt utan bara se de senaste

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla