Kommentarer på: RECENSION: Mästerligt med förhinder under Filip & Fredriks sista vals i Globen

Visa artikeln

4 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Oskar
  Oskar

  Det måste vara svårt att vara Filip & Fredrik. De vill inget hellre än att bli amerikanska entertainers men allt de försöker sig på för att ta sig dit gör dem bara än svennigare.

 2. Bild för Blvsssss
  Blvsssss

  Jag tror Oskar försöker säga att han inte uppskattar Filip & Fredrik.

 3. Bild för C.R.E.A.M
  C.R.E.A.M

  Ehum, Håkan Hellström gjorde Nordens största konsert i Göteborg igår och detta är vad ni har som recension på er första sida? Ja, Göteborg ligger hela 5 timmar från Stockholm, men kom igen..

 4. Bild för Oskar
  Oskar

  Jag uppskattade Filip och Fredrik när de var nya, High Chaparall och hundra höjdare var roliga och ganska nyskapande (well, om man inte sett så mycket amerikansk tv i alla fall) när det kom exempelvis, och jag uppskattade deras bok Två nötcreme och en moviebox som jag kände igen mig ganska mycket i, men ganska snabbt blev det tröttsamt. Deras idé; att göra sportprogram fast med humor istället för sport, blev gammal väldigt fort IMO. Det kulminerade i programmet Vem kan slå Filip och Fredrik där de fick tävla i väl utvalda pseudosporter mot befolkningen där de nästan fick vara sportstjärnor.

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!