Kommentarer på: Drönarslakten

Visa inlägget

5 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Felle
  Felle

  Jag har jobbat med bin, och biodling och tänkte bara säga en sak som är ganska så cool med just arbetsbin: när de tycker att drottningen är för dålig på att lägga ägg/luktar äckligt/börjar bli gammal eller av någon annan anledning inte längre är så populär, ja, då slänger de ut henne! Och ersätter henne! Hon dör precis som drönarna eftersom att hon inte heller kan fixa eget käk. Arbetsbina, som alla är kvinnliga förresten, matar några larver med så kallat drottninggel och så blir de drottningar, sedan väljer de ut den som de tycker verkar bäst/luktar godast eller vad de nu har för parametrar. :)

 2. Bild för Peter
  Peter

  Jag har hört (eller läst på Wikipedia, minns ej vilket) att arbetsbina värmer upp drottningens rum så pass att hon dör, i den händelse att de inte tycker hon är värst bra.

 3. Bild för ledsen fältbiolog
  ledsen fältbiolog

  Nanna!! Blir det ingen "Naturen är ond"-bok? Det lät ju asfett!!

 4. Bild för CAW
  CAW

  Det måste också nämnas att bara en drönare får ligga med drottningen, den som orkar följa med henne högst upp i luften - och att den lycklige vinnaren efter samlaget KASTRERAS. Drottningen behåller hans penis i sin kropp!

  Källa: Mailer, Norman : The Castle in the Forest (Kass bok.)

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Nanna Johansson

Jag heter Nanna Johansson och jobbar som serietecknare och krönikör i Malmö. Har även lånat ut min späda pojkröst till Tankesmedjan i P3 och skrivit skämt för olika TV-program. 

Mina serier finns att köpa/låna i bokform och heter då: "Välkommen till din psykos", "Mig blir du snart kär i" och "Fulheten".

PS: Följ mig skitagärna på Twitter. @Dom_tvingar_mig.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla