Kommentarer på: Fyra blogginlägg som aldrig blev av

Visa inlägget

8 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Lise

  Hahahaha. Kattinlägget och styrelsegubbeinlägget hade jag velat läsa! Men det kanske blev bättre såhär. :D :D

 2. Bild för Mathilda
  Mathilda

  Va, den sista var ju jättebra! :o

 3. Bild för Benjamin
  Benjamin

  Gott att du är "tillbaka".
  Saknar dig fortfarande på Tankesmedjan.

 4. Bild för Martin F
  Martin F

  Ditt namn kommer inte upp som alternativ under fliken bloggar. Kanske kan någon datanissa fixa?

 5. Bild för Ron

  Haha. Du är en sådan fantastisk kombination av egenskaper att jag inte ens hittar en rimlig komplimang att ge. (<3)

 6. Bild för Kenneth
  Kenneth

  Hej du. Jo det blev visst så att 3200 svenska katter med sin ägare blev tigerfaddrar hos WWF. Dvs att de betalar en summa i månaden för att stödja WWFs arbete med världens få tigrar i det vilda. Dvs 3200 (!) stycken kvar. Varför är tigrar så viktiga då? WWF själva svar så här:

  ”Man kan säga att tigern är en symbol för ett friskt ekosystem. För om tigern räddas kommer också tigerns skogar att säkras och och därmed också de övriga invånarna. Det vill säga Asiens spektakulära flora och fauna som bidrar till ekosystemtjänster som friskt vatten, luft och pollination. Det innebär att förutsättningarna för försörjning av områdets människor också säkras. Kort sagt; klarar vi att rädda tigern räddar vi också förutsättningen för övrigt liv.”

  Visst är det många arter som hotas men alla gör sitt val - se en ”Dödens port”, ganska hemska bilder https://www.facebook.com/photo.php?v=768769813149017

  https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31.0-8/1172461_7...

  Alla väljer sin kamp.

 7. Bild för MILLAN
  MILLAN

  Am C.Millan från SWEDEN .Jag vill använda detta medium för att berätta allt om min spell caster.About två år sedan jag hade problem med min man och han lämnade mig för en annan lady.I gjorde allt jag kunde för att få min man tillbaka allt till ingen nytta förrän förra månaden när en vän till mig introducerade mig till DR.AGBAZARA TEMPLE var träffade jag en stor Spellcaster som kastade mig ett pass på mina vägnar .Jag gjorde allt jag fick höra och 72hours senare min man kom hem tiggeri mig forgiveness.I förlät honom och idag är vi lever tillsammans again.You kan bli nästa att berätta din historia, varför inte prova det här AGBAZARA tempel för att lösa ditt problem. Kontakta dem via e-post: (agbazara@gmail. com) OR ringa honom på (+2348104102662).

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Nanna Johansson

Jag heter Nanna Johansson och jobbar som serietecknare och krönikör i Malmö. Har även lånat ut min späda pojkröst till Tankesmedjan i P3 och skrivit skämt för olika TV-program. 

Mina serier finns att köpa/låna i bokform och heter då: "Välkommen till din psykos", "Mig blir du snart kär i" och "Fulheten".

PS: Följ mig skitagärna på Twitter. @Dom_tvingar_mig.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla