Kommentarer på: Hur en övervinner spring-hatet

Visa inlägget

7 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Elsa B
  Elsa B

  Bra lista! Ska testas imorgon.

 2. Bild för Anna-Maria
  Anna-Maria

  TACK! Lider också av densamme springhat.

 3. Bild för Bea
  Bea

  Grymt bra låtlista! Känner peppen

 4. Bild för Daria
  Daria

  Mitt trick är att aldrig kolla hur långt det är kvar, då är det kört och antingen intala sig att man älskar varje steg och flyga fram av ren eufori eller stängs av helt och köra på som en robot. Första alternativet funkar bäst ör mig. Då är en bra lista livsviktigt. Så tack, grym lista!

  Ps. Även jäkligt bra att köra bil till.

 5. Bild för Malin
  Malin

  Denna lista skall testas idag!
  Använder du några träningsappar och i så fall vilken/vilka?

 6. Bild för Sylvass
  Sylvass

  Tack för playlist!
  Fattar dock inte att du måste börja gilla att springa. Vad tusan, jag gillar inte att klättra, inte att spela tennis, inte att spela någon som helst bollsport som involverar händerna samt hatar aerobics - måste inte hitta ursäkter för att göra det! Finns roligare saker att göra av min tid. Träningshets?

 7. Bild för Lina Melander
  Lina Melander

  Mitt tips till alla är att lekspringa. Dvs, skutta, hoppsasteg, indianhopp, skuggboxas, en hjulning här och där, vicka på rumpan i takt till musiken (glad musik!), köra lufttrummor osv osv. Då är det sååå jäkla kul att man längtar!! Ja, folk kollar lite konstigt. Men om du njuter av det & skiter i att folk tittar lite så kommer du märka att de mest ler och tycker att du är härlig,

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Brita Zackari

Programledare i Rix Morronzoo och manusförfattare till minst två komediserier för TV som gillar Björklöven lika mycket som hon gillar Beyoncé.

Gillar även krämer och dagen efter-outfits och drömmer om att bli castad till en kör-intensiv musikal. Har efter mycket möda lyckats få tillgång till ca 15% av sin hjärnkapacitet.

För att följa Brita via RSS, klicka här.
 
Brita i Schulman Show:
 
Best of Brita:

 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla