Kommentarer på: Intervju: Kvinnohat

Visa artikeln

4 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för kommer inte på nåt smart nick
  kommer inte på nåt smart nick

  Var det inte feministtidningen Darling som på 90-talet hade reklam på en väldigt smal tonårsjänta med bart underliv som stod och strykte nåt!? (Jag gillar inte det faktum att jag minns att det var vidrig Sisleyreklam) Den hade kvalificerat sig hos @kvinnohat

 2. Bild för kommer inte på nåt smart nick
  kommer inte på nåt smart nick

  "det är ju för feminister detta konto finns, inte motståndare."
  det kan jag förstå. hur kul och fruktbart är det med mordhot och skit i kommentarerna. Men finns det inte delade meningar om saker och ting även bland feministerna!? Alla tycker ju inte lika om allt. Det visade sig ju under F! första tid, inte minst. Är alltså även femmisar som tycker annorlunda än majoriteten att räknas som "troll"? Det intressanta är hur snacket kring nätahtarna handlat om hur de i sina nätforum bara talar med likasinnade och skapar och bekräftar sin egen världsbild helt i fred från oliktänkande. Måtte feministerna inte göra samma dårskap. Det är dom för viktiga för.

 3. Bild för kommer inte på nåt smart nick
  kommer inte på nåt smart nick

  den här H & M reklamen med en naken david Beckham som stirrar stint mot oss. vad säger den om det manliga idealet? vad är det för manlighetsnormer nojesguiden via H&M vill förmedla? Den om den sammanbitet målmedvetna hårda kompromisslösa mannen som gör vad som krävs för att nå sina mål!? Den som inte tar ett nej för ett svar!? Hade dom haft en bild på Becks där han ler så hade det blivit en helt annan sak. Nä, ni får fundera lite på vad ni säger och vad ni gör. men ni ska ju ha in degen, va!?

 4. Bild för lg skriver
  lg skriver

  Ytterligare en artikel där feminism presenteras som om det vore en enhetlig åsikt. Varför börjar inte NG sina artiklar med en definition eller förklaring. Bara på svenska wikipedia listas ett tiotal olika feministiska inriktningar, och några av dem ser nog varandra som de största fiender de har.

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!