Min Ryan Gosling-makeup-skola

Tobias Boström 16:24 12 Dec 2011

Vill du se ut som om världens ansvar vilar på dina axlar? Vill du utsöndra en air av den moderna mannen? Vill du, helt enkelt, ligga?  

Då är min Ryan Gosling-makeup-skola något för dig.

För att få den rätta trötta looken, börja med en saltvattenslösning runt ögonen. Många väljer en professionell produkt, och där kan jag personligen rekommendera Label.M Sea Salt Spray (179:-). Dock går det lika bra med hemmablandat: ta ett mindre dricksvattenglas och tillsätt två matskedar salt. Rör om tills saltet löst upp sig. Applicera runt ögonen och gnugga in. Var inte försiktig, ta i så det kommer tårar.

Låt saltlösningen verka medan du avsätter en timme till att söka efter “cute animal gets hurt” på YouTube eller läsa Katrin Zytomierskas barnflicke-inlägg om och om igen. När du känner en svärta sprida sig i ditt inre och klumpen i magen stelnar till en stabil form vet du att du har gjort rätt.

Med allt detta färskt i minnet försöker du nu småle.

För optimal effekt: Luta dig mot en väggpost och se trött och besvärad ut. Tänk dig att du på ett Atlas-liknande sätt bär upp hela världen och dess problem på dina axlar.

Lycka till!

Fler blogginlägg från Tobias Boström