Birrometern

Tobias Boström 16:27 4 Oct 2011

Marcus Birro flyttar från Sverige. Marcus Birro vill bli partiledare för KD. Marcus Birro vill inte bli partiledare för KD. Marcus Birro får sparken. Marcus Birro blir förbannad. Marcus Birro pratar italiensk fotboll på TV. Marcus Birro blir utsatt för näthat. Marcus Birro krälar i stoftet.

Det är svårt att hänga med när det gäller Marcus Birro - alltid nya känslor, alltid ytterligheter. För att underlätta för er ute i stugorna lanserar jag nu Birrometern. Ett enkelt verktyg för att alltid hålla koll på Marcus Birros nuvarande emotionella situation. 

Skriv ut, klistra fast på hårt underlag, klipp ut och placera på lämpligt synligt ställe i hemmet eller på arbetsplatsen. Pilen fästs lämpligen i Marcus omedelbara närhet, med dubbelhäftande tejp för att underlätta förflyttning upp och ner längs Birrometern. 

Om ni använder Birrometern på er arbetsplats föreslår jag att ni har en ansvarig per vecka (en s. k. "Birromaster") för att undvika tolkningsdispyter och andra Birro-relaterade konflikter. Denna person har då i uppdrag att regelbundet kontrollera diverse Marcus Birro-källor på internet och flytta pilen därefter. 

Fler blogginlägg från Tobias Boström