"Ich bein lite feuchtig sådär"

Maja Bredberg 12:49 11 Nov 2010

 

Antal ormgropar jag befunnit mig i de senaste dygnen: 1.
De älskvärda männen Sean-Magnus på Astoria. Åh. Bara konceptet "stiliga bögar sjunger traditionella kärlekslåtar till all världens män" är något att förtjusas över. Inte bara för att de är hotcakes utan givetvis mest för det fria nyttjandet av den normativa kärlekens uttryck. Dirty talk inkluderat. OCH COWBELL. Jag kände hur slampan i mig vaknade till liv (efter de senaste månaderna då jag låtit kroppen ligga i träda och affärskvinnan i mig fått husera fritt och styra allt med thatchersk järnhand). Mitt sällskap likaså:
- Herregud, jag har inte alls tagit mitt ansvar den senaste tiden, utbrast hon förskräckt.
Den känslan. Den insikten. 

Sean Kellys röstresurs är för övrigt så makalös och enorm att den faktiskt - faktiskt - får vingar, sveper runt i lokalen och knockar lock i öronen på en. Magnus Skogsberg, typ Sveriges roligaste karl (next to Filip Esaiasson förstås), sjunger båd' lekfullt och med förtröstan i sin sammetsmjuka röst.
Sean-Magnus blandar innerligt hjärtats krosskador med härlig oanständighet. Det är saftigt, köttigt, verkligt och hett. De sjunger Att angöra en brygga på snusktyska for crying out loud. Ungefär allt du behöver i höstrusket.

På fredag ska jag dit igen med min morsa. Storslampan och Lillslampan gör stan, skulle säkert min gudfar Smulion uttryckt det.
Peppen inför detta? Hundraprocentig och direkt lethal.

Fler blogginlägg från Maja Bredberg