2 alternativ

Maja Bredberg 08:52 15 Dec 2011

Antingen har jag börjat hata er alla grundligt. Eller så har jag stressat mig igenom dagarna till dödens rand varje kväll, för att kollapsa i drömlös dvala och sedan återuppstå cirka 06:00 varje morgon pga juldeadlines.

(Det är det andra alternativet.)

Ikväll maxar vi stressen med julfest på jobbet. Kom just på att Malcolm och jag glömde att klä granen igår - som han för övrigt har huggit ner själv, för man har väl uppfostrat en provider av stora mått va - när vi i stället låg i badkaret med varsin tandpetare och åt oliver. Även oliverna kom han hemsläpandes med. En liten farbrors-unge, en liten olivburk. "Jag tänkte att vi kunde äta dessa i badet och läsa en bok."

Gud. Man måste ju verkligen älska det barnet. Livsnjutaren. 

I alla fall. TILLBAKA TILL MIG. Ikväll alltså. Julfest. Jag har för första gången någonsin givit blanka fan i att hetsa runt i butiker för att hitta den "perfekta" klänningen. Valde mellan en begravningsklänning från 50-talet (övertydlig symbolik) och en svart, slinkig sak från typ 40-talet. Något sådant tjafs. Det blev den sistnämnda. Jag hade den på julfesten som jag visade bilder från häromsistens, tänkte att det får fan duga. Dock att jag får klara mig utan det blåa discoljuset den här gången. u_u

 

Och om det är någon gammal bekant som känner igen posen så är det, mycket riktigt, en tidlös klassiker för den här donnan.


Observera gärna att det står PROBLEM! på linnet. Min morsas humor aka "it's funny 'cause it's true".

Ville v_e_r_k_l_i_g_e_n börja morgonen med glögg men visste inte om det är riktigt kosher? 

 

Fler blogginlägg från Maja Bredberg