Tack, Katrin Zytomierska

Hasan Ramic 17:26 9 Dec 2011

Ibland glömmer jag bort att ondska finns i världen, att människor som startar krig, tar lite väl stora fallskärmsavtal och dumpar giftigt avfall i vattenskyddsområden också är människor. Jag är inte så naiv, jag vet att alla de problemen finns, men jag glömmer bort att roten till problemet är folk av kött och blod, precis som du och jag. Det är därför tur att praktarslen som Katrin Zytomierska finns för att påminna mig om detta. Jag läste det här blogginlägget av henne, och förfasades. Katrin ägnar sig åt: 1) den vidrigaste formen av offentlig verksamhet - mobbning på blogg, 2) ett kapitalistiskt jag-gör-dig-en-tjänst-för-jag-anställer-dig-tänkande, som också är råvidrigt, 3) angiveri, typ det vidrigaste jag vet. Katrin Zytomierska representerar i det här blogginlägget allt jag tycker är fel med mänskligheten, och allt jag vill bekämpa. Därför tackar jag henne, för i hennes vidrighet hittar jag min, och mina medmänniskors mänsklighet. Tack, Katrin, tack för att du är ett jävla as. Fortsätt vara det, jag blir grymt peppad av det.

/H

Fler blogginlägg från Hasan Ramic