*BILDBONANZA!!!*

Emelie Thorén 10:46 17 May 2011

I fredags satte jag, Lisa och Ruben oss i bilen och styrde kosan mot Västmanland. *mina hemtrakter*

Bil nummer två hade ansvar för alkoholen, på vår lista stod MAT. Skulle tro att vi var på Citygross i Västerås i cirka två timmar. Det tog liksom aldrig slut. ÄLSKADE CITYGROSS. De hade allt. Av allt. Och sånt man inte visste fanns.

Så kom vi fram vid sjusnåret, till "stugan", som inte alls var en stuga utan himmelriket på jorden.

På den här bilden kan jag känna att Ruby och grillen inte riktigt funnit varandra. Kom just på skitdålig vits: Ruby Grill. *restaurang i Sthlm* Kan knappt räknas in i familjen Vits känner jag nu.

Sen kom äntligen bil nummer två! I den var Ante, Jon och Marika. Vi hade längtat efter dem så klart, men det var ju också i den som ölen var! Här har Jon gjort en chili-historia med lime och Primator som var supersmarrig.

Och Lisa brassade på med Margaritas.

Och i köket gjordes bl a melonsallad med feta och rosépeppar.

Enligt yr.no skulle det vara mulet och regn hela helgen, men solen stekte som en galning nästan hela helgen. Fick cirka sju fräknar till och med.

Det var Lisa som bjöd in till hela härligheten. Tack Lisa!

Sen åt vi tills vi sprack och spelade Alias till klockan fyra på morgonen.

Dagen därpå - lite trötta så där. Pannkaksfrulle.

Och Alfapet. Jag avskyr nog Alfapet. Hur kan man ha så stort ordförråd och suga så hårt på detta spel? Jag och Ante var i lag. På ett helt spel, ett HELT SPEL, fick vi inte en enda vokal! Inte en enda. Jävla skitspel.

På kvällen skulle vi fira Cinco de Mayo. Då behövdes en pinata som Ante smackade ihop på ett kick. Eller, en timma eller två om jag ska vara ärlig. Och den blev så himla fin.

Nämen, här har jag fastnat på EN bild. Vi gjorde inte så himla mycket. Några åkte in till en loppis, andra chillade i solen, läste bok, badade. Jag badade INTE.

Sen blev det kvällning och det var "dags igen". Hej Jon!

Och vi grillade fisk till våra fishtacos.

Man kunde också sola lite under tiden. Och dricka vin med tropisk juice.

Här var det fir!

Sen var det dags för pinata-smashing. En kvart cirka tog det för offren att hitta den rackarn. Sen regnade det Dumle och Geisha över hela nejden.

Min vän Mats har propagerat för en sällskapslek som heter Celebrity väldigt länge, nu fick jag äntligen testa. Det var skitkul! Och tequilan tog udden av det pinsamma i att leka charader. På riktigt, Mona Sahlin i charadform? Dog lite, men mest av skratt.

Sen gick vi in och spelade mer Alias, jag och Ante lyckades med konststycket att stå på SISTA rutan före mål med vinsten upplagd på silverfat och få NOLL RÄTT på kortet som skulle svept oss in i vinstens famn. Det var så klart JAG som läste det himla kortet. Sen blev det nästan morgon och vi gick och lade oss till fågelkvitter.

Dagen därpå åt vi huevos rancheros, en timma senare gjorde vi pizza med gorgonzola och nötter, städade huset och satte oss i bilen och körde hemåt. Så himla fin helg. Åt, drack, skrattade tills jag sprack. Men det är superfint att vara hemma igen också. Jag låg som en strandad val framför "The killing" och kunde nästan inte andas för jag var så mätt.

5 Visa kommentarer (5)

Fler blogginlägg från Emelie Thorén