Årsenkät(obert)

Emelie Thorén 17:21 16 Dec 2011

Fem händelser som varit bra det här året?
1. A.
2. Vänner.
3. Grundtron på mig själv.
4. Jobb/ekonomi.
5. Spöar skiten ur hela topp 5: mitt barn.

Fem händelser som varit sämst det här året?
1. Hösten.
2. Hösten.
3. Hösten.
4. Hösten.
5. Hösten.

Vad har du lärt dig i år?
Att jag har mycket svårare att connecta med människor än vad jag tidigare har trott. Inte bara i raggsituationer, utan även mer allmänna situationer. Det har blivit så oerhört tydligt nu under hösten. Kanske för att det skedde så otvunget och enkelt med A, tio minuters chat och han blev en favoritperson, redan innan några andra känslor existerade oss emellan, och att jag jämför med det nu. Men det har hänt mej så väldigt få gånger de senaste tio åren.  Jag menar inte att det inte finns massor av briljanta människor som passerat min väg i år, men jag klickar inte. Ni vet. Jargong, humor, det där instant igenkännandet av en likartad person. Det här året har jag träffat EN sådan person, som jag tagit till mej. (en tjej) Jag kanske är avtrubbad just nu, fullt möjligt så klart. Inte så mycket som penetrerar. Men jag tror jag alltid varit sådan. Och det är så tydligt nu när liksom... ingen gör INTRYCK. Okej, nu låter jag som en hemsk person. Hej då.

Blev året som du har tänkt dig?
Inte som jag tänkt. Eller ville. Men kanske som jag anat. Jag vet inte. Det här året började AH-mazing, ended in tears. Det har både varit väldigt bra och väldigt svårt.

Vilka kläder har du använt mest?
Oj. Utöver the basics (jeans, vita Converse, Dr Martens) så mina horskor från Acne. Shorts, himla otippat faktiskt. Äsch, jag har tio svartiga urtvättade sjaviga tröjor som alla ser liknande ut, från Acne, Weekday typ, och de har jag sex dagar av sju. Så har det alltid varit.

Ångrar du något?
Nej. Det gör jag faktiskt inte. Inte en sekund. Man kan ju alltid ha varit lite mer rakryggad i en situation eller två. Haft mer stolthet, ställt mer krav. Haft mer tålamod med Hanna . Men nej, i det stora hela, ångrar inget alls. Eller jo, jag ångrar att jag aldrig kom iväg och gjorde en resa som planerades lite sporadiskt i slutet av sommaren. But that's it.

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Fram till augusti ungefär så lyssnade jag nästan uteslutande på fyra Spotify-listor där jag och en till lade in varannan låt under över ett års tid. Typ 700 låtar hann det väl bli, gammalt och nytt och alla möjliga genrer. Under hösten har jag mest lyssnat på musik som inte alls berör mej.

Årets tre roligaste fester?
Cinco de Mayo-helgen/festen. Ibiza-helgen/festen. Peace and love.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Blue bloods. Downton Abbey. Fringe. Gossip girl. Greys. Game of thrones. Homeland. Bron. How to make it in America. Justified. The Hour. Misfits. Prime suspect. Revenge. Supernatural. The Fades. The Killing. Rizzoli & Isles. Sons of anarchy. How I met your mother. The Shadow line. Walking dead. American horror story. The Good wife. Vampire diaries. Och massa mer. Mycket av det ovan är skit. Slumpade lite i hjärnan bara. Sett typ allt. *har inget liv*

Vilka människor har du hängt mest med år?
Samma gamla vanliga urhärliga.

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Lisa! Hon är den jag syftade på ovan när jag nämnde att jag på riktigt klickat med endast EN ny person i år.

Vad är det vackraste du fått i år?
Allt av Hanna, cheesy but true.


Sen så tyckte jag att Gotlands-resan jag fick i födelsedagspresent var himlans fin också.


Årets bästa sms?
Det kan jag omöjligt komma på fattar ni väl.

Hur många har du varit kär i?
Insikt: har varit kär så otroligt få gånger i mitt liv? Max fem gånger de senaste femton åren. I år: en person. Daah. Jag tvivlar på att det hinner utökas på de två veckor som är kvar av det här skitåret. Missförstå mej inte nu, WOULD LOVE. Men se svar på fråga nummer tre.

Vad är det bästa du har läst?
Jag har ju bara läst himla Steven Erikson typ.

2 Visa kommentarer (2)

Fler blogginlägg från Emelie Thorén