Om slagen

Calle Schulman 09:58 20 Apr 2010

Jag har skojat ett par gånger om att jag slår Anitha. Att jag får ett plötsligt infall och matar slag mot henne till oigenkännlighet. Vet inte, men jag blir fnissig av tanken. Eftersom det är så otänkbart. Det är faktiskt det mest otänkbara jag kan tänka mig.

Det finns någon sorts incest-blogg här på Nöjesguiden som går steget längre och tycker att jag är direkt olustig. Vet inte hur de får ihop det, men de menar på allvar att jag på något sätt uppmuntrar till kvinnomisshandel på RIKTIGT. HÄR kan ni läsa stolligheterna.

I vanliga fall brukar jag ta den där sortens parasitbloggar med en axelryckning. Har stött på många bloggare som gör allt för att jag ska skriva om dem. Men nu går jag dem till mötes. Försöker hitta ett bra svar. Men kommer bara fram till samma sak - låt mig göra vad jag vill. Jag tar gärna intryck av mina läsare. Ibland är jag helt fel ute. Och då är det bra med en reality check. Men i det här fallet tänker jag inte förändra mig, be om ursäkt eller ta bort något.

Jag skämtar om vad jag vill i mina texter. Om sen någon inte vill trycka dem är det upp till dem. Men jag är helt säker på att Karin Nordin, som är chefredaktör på SOLO, fattar skämtet. Och att SOLOS läsare är sköna människor som kan ta ett skämt.

38 Visa kommentarer (38)

Fler blogginlägg från Calle Schulman