Min senaste SOLO-krönika!

Calle Schulman 10:07 19 Apr 2010

"Skriv inte om det här för då dödar jag dig! Jag menar allvar,  Calle!"

Min tjej skrek för full hals. Det här är vad jag inte fick skriva om:

Vi borstade tänderna ihop en morgon härom veckan. Och jag fick syn på min skäggtrimmer på handfatet. Såg att det låg en massa småhår runt dem. Och bad om ursäkt för att jag skräpat ned och inte tvättat efter mig. Anitha sa att  det inte var några problem. Att det var hennes hår som skräpade.
Jag gapade. Bad henne upprepa vad hon just sagt. "Jag lånade den imorse" sa hon. Jag frågade henne - ni vet så där lugnt och systematiskt som ett psyko - var någonstans på kroppen hon använt den. "På  
fiffi" sa hon och såg obekymrad ut. När det stod klart att hon inte skojade frågade jag hur hon tänkte. Och hon var liksom helt oförstående. Sa att hon hade duschat och var ren. Sa att hon bara använt den litegrann. Sa att det inte kan vara hela världen. Sa att de att inte gjorde något eftersom jag inte visste något. Och herregud vilken jävla smäll jag gav henne då En knytnäve rätt på hakan så hon ramlade ned i badkaret och slog huvudet i kranen och JÄVLAR vad det blödde! Nej då. Jag skojade. Jag blev tyst. Försökte få ordning på mina tankar. Försökte fatta. Åkte till jobbet. Och tänkte på vad jag just varit med om.

Först då kom jag på vad jag skulle ha sagt. Jag skulle ha frågat henne om det är ok att jag använder hennes lypsyl runt stjärthålet. Just det! Det skulle inte vara så roligt va? Men det är ju så. De smarta svaren kommer alltid när det är för sent.

Tycker ändå att det är ganska intressant det här med rakning. Varför kan inte tjejer ha egna prylar för det där? Är killars utrustning bättre än tjejers? Vassare? Eller är den enda anledningen till att ni snor våra grejer att ni inte vill slita era egna? Vad är liksom GREJEN? En fråga till bara. När ni står där i duschen med era killars Gillette med splitternya blad - skäms ni inte en smula då? Yttepytte lite? Känner ni inte att det är lite taskigt? Å ena sidan för det rent hygieniska - att det ju faktiskt är lite äckligt att raka kön och vad det nu är med en hyvel som dagen efter används i en pojkes stackars ansikte. Å andra sidan  
för att ni pajar dem. Ja, det gör ni faktiskt. Vad fan är tjejhår gjort av egentligen? Ståltråd? Låt det växa ut två veckor och katter skulle dö om de hoppade upp i knät på er. Hur som helst. Ni förstör våra grejer!

När jag hittar en rakhyvel på badkarskanten vet jag att det är kört. Att det bara är att hiva hyveln. Efter att ni haft den är den lika vass som en tallrikskant.

Just det. Nu ska Anitha döda mig. För det där med trimmern. Men inte för att hon på något sätt skäms över att hon rakar könet med min ansiktstrimmer. Nej nej - det står hon för fullt ut. Hon tycker att JAG är konstig som reagerar. Anledningen till att jag inte får skriva något är att hon är rädd att alla som läser tror hon har värsta jättebusken som behöver trimmas. "De får inte tro att jag har kulstötar-muff".  Som att DET är det viktigaste.  
Ni är galna ni.

35 Visa kommentarer (35)

Fler blogginlägg från Calle Schulman