_HÄR KOMMER EN "KULTURARTIKEL"

Brita Zackari 09:51 5 Dec 2011

För oss som har så hetsiga liv att vi läser hela veckans tidningar på söndagen stod det igår klart att vi missat att Ruben Östlund skrivit en "artikel" i DN kultur om att rasister är dumma (= nivån på det hela) och att han försvarar filmen Play med tre observationer (varav en är att han träffade en snubbe i italien som han började prata engelska med. Så var han norsk ;pPPPpP) som avrundas med att vi ska se oss själva i spegeln typ. Vuxna människor kanske får mer utbyte av att läsa Åsa Linderborg i Aftonbladet, (update: även Mona Masri, Sydsvenskan) men det där är ju olika.

Ska hon gå helt politik på oss, tänker ni nu? Nej, just nu när jag i svinottan med öppen gylf (tighta jeans) färdas baklänges på ett X2000 mot Småland känner jag att nivån på Östlunds "artikel" funkar alldeles utmärkt för mig. Så jag kommer liksom honom att dela med mig av en OBSERVATION som jag gjort, som jag tycker är rätt INTRESSANT.

Om alla gör lite så blir allt så mycket bättre, och man får anta att Whyred på sitt sätt bygger fashion-broar mellan Sverige och resten av världen genom att inspireras av denna film vid namngivningen av plagg.

Fler blogginlägg från Brita Zackari