Det var modebloggarnas årtionde

Alex Schulman 12:36 25 Nov 2009

2000-talet var modebloggarnas årtionde. Gud ske pris att det är över, både 2000-talet och modebloggarna. Det fanns en tid där i slutet av 2008 då jag kände att jag aldrig skulle bli av med dem. Alla skulle ha en modeblogg. Och alla sa samma sak: ""Foppatoffeln är ful!" Vad är det för jävla tes? Hur gör det mitt liv rikare att se en etiopiskt smal 17-årig tjej säga att Foppatoffeln är ful. Ville de folkbilda med det där? Påverka opinionen på sådant sätt att Foffatoffeln utrotades? Dumma människor.

Och det blev värre. Efter den kvinnliga modebloggaren följde den manliga modebloggaren. Han var ännu värre, för där fanns en oklädsam fåfänga som jag inte tyckte alls om. Och de sa fortfarande samma sak. Foppatoffeln är ful! Och de pratade gärna om hur mycket de hatade vita tubsockor. Vilken löjlig sak att säga för att vilja "ha koll". Så mycket tidningen KING, inte sant! Döma människor med vita tubsockor för att positionera sig. Modebloggarna var små, små människor och jag är glad att kunna säga att nästa decennium inte tillhör dem.

Tubsockor, förresten.
Varför är det fult? 
Jag blev av modebloggare angripen för att jag bar vita tubsockor på ett foto som togs i samband med att jag släppte min bok. Jag blev dömd till döden för de där sockorna. Först skämdes jag, knöt näven och bet på knogarna och tänkte: "Hur kunde jag göra något så jävla dumt?" Men sen tittade jag på den där bilden och konstaterade: 

FAN VAD SNYGGT!

Fler blogginlägg från Alex Schulman