Att vara två dömande ögon i ett designerhem

Tobias Boström 20:54 7 Jul 2013

 

O-K, en cykel istället för en platt-TV. "Spännande". Går det lätt att byta mellan 3:an och femman eller? Hö, hö, hö.    

 

Va? Har ni en toalett för BÅDE tjejer och killar? I ert hem? Ni tar fan priset. Och varför ligger det en övergiven modell av Katla-draken i sovrummet? Storhandlar ni all inredning på SVTs rekvisitautförsäljning? Kudos dock till att skriva "mys" på väggen till vänster, hade dock rekomenderat stjärnor istället för hakparenteser att få den korrekta lunarstorm-känslan. 

 

N-H-T E? Va fan står det? Tycker ni det är svårt att stava kanske ni ska inreda med något lättare än bokstäver.  

 

Åh, alla jäkla snorungar som jobbar med grafisk design och ska ställa tavlor på golvet för att ge hemmet en "bohemisk-touche". Lägg ner, alla fattar att ni bara gör det för ni inte förstår hur en borrmaskin funkar. Hallå, jag är designad av Olle *motherfucking* Eksell för fan. Visa lite respekt och häng upp mig på väggen. Och vad är grejen med den dom där tripp-trapp-trull-fallosarna uppe i hörnet? Did I hear daddy issues?

 

Åh, vad spontant du placerade det där squashracketfodral under mig, och den där snyggt slängda gråa tröjan på stolen. Du är både sportig och lite sådär vild och okontrollerad. Och du har inga färger hemma, för din personlighet är färggrann så det räcker. Som om en dubbelregnbåge och den där färghjuls-muspekaren på en mac har parat sig och fått dig, right? Skjut mig. Eller vänd mig i alla fall bakochfram. 

 

Hjälp! Jag har blivit blind på ena ögat! Jag har förlorat djupseendet! Ahh! Äh, skoja bara. Jag är bara ett designmästerverk som varit stilbildande de senaste 50 åren, jag har inga känslor. Men seriöst. Mintgrönt? Fördelen med att inte ha någon smak är väl att man inte behöver tänka innan man köper något. 

 

HALLÅ! Det är någon jävla råtta här under mig. Ta bort den. Den luktar rabies. 

 

Vad är grejen med den där jäkla färgexplosionen till tavla över soffan? Är du någonslags hippie eller? Man kan ju nästan höra valsångs-CD:n ända hit. 

  

 

Dinner for one. Då tjänar metallstolen sitt syfte, man vill ju inte slita på finstolarna när man är själv. 

 

Jag.Känner.Mig.Ensam.

 

Rosor? Till mig? Det var väl snällt. Men jag måste nog säga det ändå, det här är ett av få rum som skulle lyftas om varenda möbel byttes ut mot en cykel. 

 

Fler blogginlägg från Tobias Boström