Är Lars Adaktusson och Göran Persson egentligen samma person?

Tobias Boström 18:36 20 May 2014

Just ny pryds det offentliga rummet av Lars Adaktussons ansikte och vi efterfrågas skicka en gammal journalist till Bryssel. Men är det verkligen en gammal journalist vi skulle skicka? Eller är det en gammal statsminister? 

Är det verkligen en slump att Lars Adaktusson och Göran Persson är förvillande lika? Är det bara en tillfällighet att Adaktusson aldrig bytt frisyr? Är det blott ett sammanträffande att Göran Persson drar sig tillbaka till ett ensligt gods SAMTIDIGT som Lars tar plats i politiken?

Eller är allt en utstuderad plan av ett maktfullkomligt geni som drar i våra synapssträngar likt en marionettskötare? Har vi alla ovetandes bevittnat Sveriges mest raffinerade dubbelspel?

Om man gräver djupare i saken står man snart till knäna i indicier och tecken, fakta som DE försöker gömma från oss – men väl framdragna i ljuset är omöjliga att undgå:

Allt tyder på att Lars Göran Peter Adaktusson egentligen inte finns. Han är enbart en karaktär skapad av en gosse från Vingåker för att kunna maximera sin makt över samhället och medborgarna. Den gossen är Göran Persson och brukade vara vår statsminister.

Lars är enbart Göran iklädd peruk.

En karaktär snillrikt skapad för att kunna kontrollera såväl media som politiken - i flera decennier. 

VARFÖR skulle man annars inte få NÅGON bildträff där de båda är på samma bild på hela Google, trots att den ena var statsminister under samma tid som den andra var programledare på SVT?

VARFÖR är den enda bild på Göran Persson där han har lugg från när han var 5 år gammal, SAMTIDIGT som Lars Adaktusson ska vara ”född”?

VARFÖR har Lars Adaktusson inte bytt frisyr under hela sitt liv om det inte är för att det är en peruk?

VARFÖR skulle någon ha namnet Adaktusson om det inte var påhittat? 

VARFÖR skulle Lars Adaktusson vara ett anagram på ”Duon kastas”?

2005 lämnar ”Lars Adaktusson” Agenda på SVT för att bli utrikeskorre i Mellanöstern. Men var han någonsin där? Eller gömde han sig på Göran Perssons nyinköpta gods? Bevisen är tydliga.

 

 

När Göran Persson 2006 lämnar politiken återvänder helt plötsligt Lars till Sverige. En tillfällighet? Låter inte så.

Och vem gör reklam för Adaktusson säsongspremiär i TV8 om inte – Göran Persson...

...men dyker han upp i studion?

A little bit too convenient, eller hur?

Att Göran Persson nu låtit sitt alter ego Lars tagit över helt är tydligt, men det är också tydligt att han känner att vi är honom på spåren. Varför skulle han annars vara så ivrig att skicka iväg käre Adaktu till Bryssel? För Kristdemokraterna?

Och vem skulle vara så desperat att de investerade i ett företag med namn MEGANEWS, om det inte panikartat försökte få kontroll över media.

Så innan ni kryssar ”Lars Adaktusson” på söndag, tänk en extra gång. Vet ni verkligen vem ni röstar på?

Fler blogginlägg från Tobias Boström