11 vanliga fobier för unga män på Södermalm

Tobias Boström 14:44 22 Dec 2011

Nickelbackrofobi: Rädslan över att ha glömt att stänga av autopostningen mellan Spotify och Facebook när man lyssnar på sina skämslåtar.

Pushofobi: Rädslan för att en sms-notifikation från ens mamma ska poppa upp på ens iPhone när man visar sina kompisar de nya filtren i sin exklusiva smyguppdatering av Instagram.

Särtweetrofobi: Rädslan över att någon ska hinna se ens särskrivna tweets innan man själv hunnit upptäcka och radera dom.

Firmourofobi: Rädlsan över att blanda ihop klädmärkerna The Local Firm och Our Legacy.

Nsfwofobi: Rädslan över sekundärobehaget när någon råkar scrolla fram en bild på en tjej som visar brösten när dom kollar sina favorit-tumblrs efter inspirationsbilder på jobbet.

Highchaparallofobi: Rädslan över att någon ska upptäcka att man fortfarande tycker Filip & Fredrik är roliga.

RTofobi: Rädslan över att en tweet man är nöjd med inte ska få några retweets. Symptomen visas framförallt genom ett överdrivet klickande på “interactions”-tabben.

WCankofobi: Rädslan över att först när man satt sig på toalettringen upptäcka att man inte har med sig sin telefon in och således vara hänvisad till att läsa innehållsförteckningen på diverse toalettartiklar. 

LiveAtGothamofobi: Rädslan för att i sociala sammanhang blanda ihop up-and-coming ståuppare från USA. 

Opoppisofobi: Rädslan att någon ska upptäcka att man inte alls är så populär som man utger sig för att vara, och egentligen bara sitter och wordfeudar med random opponents när man låtsas skriva SMS.

Matchofobi: Rädslan över att ens email-filter ska missa något av utskicken från dom där dejtingsajterna man är medlem på, så att mailen hamnar rakt in i inboxen där vem som helst som passerar bakom ens rygg kan se dom.

Fler blogginlägg från Tobias Boström