Alexander Bards new BFF

Supervalbloggen 23:46 19 Feb 2014

OKEJ, alla. Jag tror att det är möjligt att jag är lite efter här, men det har visat sig att Centerns kändis -- Alexander "Jag får visst säga n-ordet" Bard -- har lämnat partiet!

"Centerpartiet kommer att dö," förutspår Alex "Ja jag står för det" Bard mörkt, och syftar då på att Centerkvinnorna publicerade en debattartikel om att sexköpslagen ska gälla även utomlands. Men vart ska Alexander "Artikeln är så dålig att jag kallar dem för missfoster" Bard nu ta vägen!? Vi satt alla och bara grunnade på vem han skulle skänka kändiskortet härnäst! Svar: Piratpartiet, såklart! För om de inte står för frihet, vad står de då för? (Honestly though. Vad står de för? Nedladdning av den senaste Captain America-filmen? Tänker att detta är ett parti som till fullo utnyttjar laddningen i ordet 'pirat' för att framstå som ca 500 ggr sexigare än de är.) Annars har jag en liten idé... Igen!

snapshot_20140219_6.jpg

INTE FEJK, får genuint upp en glödlampa när jag kommer på smarta grejer ok.

Tänk er: Alexander Bard för en Paris Hiltons New BFF, MEN: istället för att leta efter en ny bästis (prolly hopplöst) letar han efter ett nytt parti! Alla partier får 'dejta' Alexander "Kontroversiellt men ändå lite lagom uttalande" Bard under en kort period för att sedan röstas ut antingen av Bard eller publiken. Kom igen! Vem skulle INTE titta på detta?

Det politiska spelet i det här landet skulle kunna vara tusen gånger roligare och tusen gånger mindre pinsamt om folk bara tog tag i saken *skakar på huvudet*

Fler blogginlägg från Supervalbloggen