fuck you dawson

Rebecka 16:09 29 Sep 2014

En grej med netflix är att jag ser så sjukt mkt serier och film som jag annars aldrig skulle få för mig att se. När jag hade lite tråkigt i augusti blev det därför så att jag började se om Dawsons Creek, en serie som jag minns som otroligt bra när den kom och tänkte skulle bli en mysig tripp på memory lane. Kunde inte haft mer fel. Jag har nu sett alla de tre säsonger som finns på netflix och jag känner mig kränkt. Otroligt dåligt serie!!! Världshistoriens vidrigaste huvudkaraktär! Skitdålig skriven! Det finns inga tonåringar som konstant pratar om hur de är under stor hormonell påverkan på ett metasätt. Ändå är det gnäll om "hormones" genom alla de säsonger jag såg. Och trots alla dessa "hormones :(" = inget sex. Det enda som händer i serien är att de har löjliga bråk, som sträcker sig över hela säsonger. Handlingen går framåt i snigelfart, och alla är ledsna non stop. Dawsons föräldrar knullar över hela huset, otroligt olämpligt. Och just det; när Jack (som haft sex) ska beskriva hur det är för Joey så säger han att: "det är som att måla expressionistiskt", att bli av med oskulden är som att se Van Goghs Starry night, det är som att ligga på Monets näckrosor, det är "passionen i Munchs Skriet" .... hahaha. Vad i. 

Hoppas iaf att Beverly Hills och O.C dyker upp snart...

Fler blogginlägg från Rebecka