Salem Al Fakir avslutar Vad är julmusik på PUB!

Pontus de Wolfe 19:41 22 Dec 2011


Imorgon är det stor final på min serie juliga konserter på PUB. Min pianist Fredrik Hermansson har hjälpt till att musikaliskt lotsat våra gäster - Magnus Carlson, Britta Persson & Anna Järvinen - föredömligt, och imorgon är det alltså dags för Salem att gästa. Vilken avslutning, va! Jag var och rekade lite på PUB idag, och med de människor som strömmar till i julhandeln för varje dag kommer morgondagen bli jättefin!

   Klockan 13 går jag som vanligt på och kör mina låtar, så kliver Salem in strax därpå. Vi kommer intervjuas för P4 Stockholm 12.40 för den som inte kan komma eller bara vill lyssna på våra scennerver.

   Kom gärna förbi och kolla, och givetvis står vi redo med pennorna efteråt för den som vill ha sin Vad är musik?-bok signerad. Kanske världens perfektaste julklapp?

 

Vi ses!

 

P

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe