Kalla mig missionären

Parisa Amiri 17:06 9 Feb 2012

Nu är det inte långt till att jag börjar avverka hus efter hus i varje område längs pendeln. Tar mig an uppgiften metodiskt, tar hissen högst upp i trapphuset, trycker snabbt men lätt på ringklockan, ler mjukt och förtroendeingivande mot personen som granskar mig i titthålet, låter mig inte nedslås av att bli ignorerad, skjuter in en folder i postinkastet och jobbar mig ner till porten igen. De obetänksamma barnen öppnar alltid, då skulle jag ha min chans.

"Hej, vilka tv-serier följer du?" och de får en liten USB-sticka med Arrested Development, Curb Your Enthusiasm, Parks and Recreation, 30 Rock och It's Always Sunny in Philadelphia.

Jag kan inte HJÄLPA att jag vill pracka på varenda jävel ett underhållande, rikt liv och framförallt att vi överhuvudtaget ska ha några gemensamma intressen. Vad pratar ni med era vänner om, ni som istället följer det tv-tablån befaller er att dött glo på?

Ibland mejlar ni mig om att jag har lyckats frälsa er och då känner jag inte bara att allt mitt arbete lönar sig utan att det är värt att leva.

Alltid på tal om precis allt, här är It's Always Sunny in Philadelphias Alla Hjärtans Dag-kort:

Favoriten? "I'd grind on a disgusting homeless man", förstås.

Fler blogginlägg från Parisa Amiri