Grumpy Cat erövrar världen

Parisa Amiri 16:42 4 Dec 2012

Låt mig presentera katten som Joel McHale kallar "an asshole" i The Soup, Grumpy Cat. Ni har säkert likeat samtliga memes på henne redan, men jag kan tyvärr inte släppa den här lilla, svårimponerade katten. Hon heter egentligen Tardar Sauce, vilket inte dämpat min besatthet alls. 

Tardar Sauce-kavalkad:

Tardar Sauce på plåtning. 

Tardar Sauces julkort.

Tardar Sauce visar upp sig i tv.

Tardar Sauce i matkoma.

Tardar Sauce med sin mänskliga motsvarighet.

Tardar Sauces glada min.

Tardar Sauce med sin bror Pokey.

En bestört Tardar Sauce. 

Grumpy Cat gästar Fox i Phoenix. Blev nästan åksjuk av den rörliga kameran. 

Hos NBC halvsov Tardar Sauce genom mini-intervjun. För att hon inte bryr sig.

Men det är när jag tittade på detta klipp i telefonen i ett rum fullt av halvbekanta som pratade om...saker jag inte engagerade mig i som jag kved - på bebisspråk - "jag älskar dig lilla fulis". Vem kan klandra mig?!

Fler blogginlägg från Parisa Amiri