Från print screen-biblioteket: Saturday Night Live-höjdpunkter

Parisa Amiri 18:15 13 Jun 2013

Zach Galifiagullis i drakmundering som i sig gör det omöjligt att misslyckas med en sketch under ännu en fejkad SNL-game show, i detta fall med Game of Thrones-frågor.

Med sina Hangover-polare under en tävling för Jennifer Aniston-lookalikes. Gissar att detta ögonblick var då Bradley Cooper bestämde sig för att låta Brad Pitt-testarna växa ut. 

Miguel gör sig alltmer bekväm i "obotlig tönt"-facket, här får vi en tydlig vinkel på hur hans öronsnäcka har ett "M". Naw. 

Något läskiga Kate McKinnon gör patetiska-tre-i-fem-raggssketchen ännu en gång, den här gången sugs det på Vince Vaughns haka, efter succén med Louis CK i senaste Last Call.

Vår darling Kristen Wiigs återvändo till sin gamla arbetsplats efter ett år som filmstjärna på heltid bäddade såklart för en gravid Maya Rudolph hånglandes (<- detta orimliga ord) med Jonah Hill. Det fick väga upp ett annars rätt platt intro. 

Lorne Michaels-appearance! Det lilla snacket toppade inte precis deras fina dans på Kristens avslutsavsnitt,  och har det inte börjat viftas omotiverat med producentpappan som en liten accessoar, och även här lite hångel:

Kristen passade på att återuppliva ett par av sina SNL-karaktärer, här - utöver Gilly, Kat, Californians-tjejen och Target Lady - det perverterade freaket Dooneese.

Ben Affleck som gay gayomvändare.

Älskade boss lady Amy dök upp för en one time exclusive av REALLY?!

Och det var dags för Stefons/Bill Haders djupt sorgliga avsked. 

Om det inte vore för den extraproducerade, hedrande filmsnutten med ett bröllop fyllt av New York-excentriker hade det varit rent åt helvete hur Bill Haders sista avsnitt avslutades. 

Efter åtta år av trogen tjänst fick vår stora favorit inte ens ett omnämnande i Ben Afflecks slutsnack, utan vi fick avläsa ett "Thanks guys" på Bills läppar och se hur han svalde tårar för att sen begrava ansiktet i Jason Sudeikis nacke. 

De har inte bekräftat det själva, men det sägs att Jason Sudeikis och Fred Armisen också slutar efter åtta respektive elva års lolande, och med Seth Meyers som kommer att hoppa av senare i höst blir kanske Bobby Moynihan och McKinnon nya favoriter? Det, eller det förödande alternativet att de stänger ner hela skiten. SNÄLLA låt mig få se det live på plats innan. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri