BEYONCÉ/ Super bowl

Parisa Amiri 10:32 4 Feb 2013

 

BOOOOOOOOM

Det är så tacksamt att vara ett Beyoncé-fan? Aldrig besviken, aldrig underwhelmed. Vår tids största artist/mest perfekta person. Grinade på bussen till jobbet imorse när jag tittade i mobilen. 

Super bowl blev såklart: 

Eld-Beyoncé! Till inledande beatet till Who Run the World. 

Rätt oväntat att hon öppnade med Love on Top, men precis efter kom låten som fick oss att fatta att Beyoncé som solo-artist skulle ta över världen: Crazy in Love. Jay-Z höll sig backstage. 

BEY. BEY. BEY. BEY. 

Hon är fortfarande hooked på den där skärmen

VAD ANNARS!

Det mäktiga i att få se Destiny's Child framföra Single Ladies tillsammans går nog inte att överträffa. Är inget större fan av Kelly och Michelle som individer men det finns inget större än helheten i Destiny's Child. 

Beys Instagram-bilder från kvällen, meddelandet om african american women resulterade i ett extremt hetsigt/hatfullt kommentarsfält tyvärr.

När jag trodde att det inte fanns mer att hämta från Beyoncé Bowl, att det var helt länsat, hittade jag Shaqs klipp där han sjunger med till Halo. Intensiteten!

Timing is everything. Hon följer alltså upp turnén för albumet med "Single Ladies" med "Mrs Carter". Point taken. Om hon har med sig nytt material eller inte, drottningen kommer till Stockholm 25:e maj. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri