Baldwin, din lilla svikare

Parisa Amiri 19:04 17 Apr 2012

Tre personer borde inte få ha Twitter. Miljontals fler förstås, särskilt svenska hashtag-entreprenörer och RT-diggers.

1. Min mamma. För "oj oj oj"-kommentarer på Facebook på bilder föreställande mig och någon som råkar vara man. 

2. Courtney Love, även hon en mamma, men en mamma på tjack

3. Alec Baldwin. Hur mycket jag än UPPSKATTAR frågestunderna du ockuperar min feed med så är du inte fit för friheten på Twitter. 

Att läsa detta var som att TA EN KULA. I ÖGAT. Visst att 30 Rock inte är lika skrattgaranterande som Parks and Recreation eller Community (NEJ, jag kommer inte sluta tjata förrän samtliga frälsts /tv-missionären) längre, men absolut en av topp fem bästa serierna jag släppt in i mitt liv. 

Tina Feys kommentar till Baldwins pubertala utspel var inte direkt lugnande: 

"As far as I know, he's not leaving the show. We're all in this together till the end. I think he just maybe means that the end of the show is visible on the horizon." 

Visible on the horizon. Ska Tina Fey spela i fler kassa straight to DVD-filmer istället? Och Baldwin får, i brist på utlopp av male pride, gå tillbaka till att whinea på sina barn. Vill vi ha det så? Näe, säger jag.

Fler blogginlägg från Parisa Amiri