A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III

Parisa Amiri 17:01 26 Nov 2012

Jag förstår om ni reagerar på den barnboksfinurliga titeln "A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III"  med att förvrida ansiktsdragen för att uttrycka äckel. Inte en slump att jag hittade artikeln på Indiewire.com. Lärde vi oss inte en läxa senast, med "The Curious Case of Benjamin Button"?

Det har blivit dags för Roman Coppola, unibrow-barnet från Coppola-klanen, att regissera en långfilm efter att ha jobbat under syrran Sofia Coppola och Wes Anderson, frånsett hans 2001-film CQ. Efter att ha läst det känner ni er rätt säkra på hur det kommer att bli, och jag klandrar er inte, men lägg då till detta i mixen: 

Charlie Sheen spelar huvudrollen. Gissningsvis en dekad huvudroll, då han spelat sig själv de senaste tio åren. En hjärtekrossad grafisk designer - SÅ SAMTID - som backas upp av birollerna/ Wes Anderson-favoriterna Bill Murray och Jason Schwartzman. Allt tyder på att sistnämnde är en bisarr Rob Schneider-karaktär.

Det viktigaste jag kan berätta om det här är att PREACH (kallar tydligen denna blogg det) har en personlig favorit i filmen. Nämligen:

Aubrey Plaza! Känd från (älskade) Parks & Rec som (älskade) April Ludgate. För ett år sen siade jag om hennes framtid: "Aubrey har blivit en hipsterdrottning och det dröjer inte länge förrän hon åmar sig i American Apparel-body."

Fortfarande inte helt omöjligt. Har ännu inte sett henne i "Safety Not Guaranteed" där även New Girl-Nick är med, men har lyckats snappa upp att samtliga hatar slutet. Ser fram emot att se henne leverera det talande Aubrey-stirret, där man riktigt känner att hon att hon föreställer sig olika sätt att avrätta personen hon vill skrämma skiten ur. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri