Valvakan - Nöjesguidens stora prisgala och begravning av Supervalåret

Parisa Amiri 17:48 18 Sep 2014
Se alla artiklar om: 

Sekunden efter att den fyra timmar långa sändningen av valvakan gått i mål med att Alina välsignat oss med sin "Armé" lät jag sjukdomen komma och ta mig efter nästan en vecka av att panikartat försökt hålla den ifrån mig. Och jag har precis - knappt - tagit mig ur den och smälter först nu valkvällen. 

Att behöva förbereda och oroa sig över påor, manus, inslag, gäster och teknik uppehöll mig från att drabbas så hårt av valresultatet som sist. När jag för fyra år sen satt i mitt familjehems vardagsrum i upplösningstillstånd. Det hade varit en storslagen plan om det varit med flit, att jobba mig bort från valresultatet. Innan ni klappar er för bröstet för att ni tillhörde "de 87%-en" vill jag att ni läser det här.

Skamlös programledarstil. 

Hoppas valvakan hade någorlunda samma tillfälligt distraherande och trösterika effekt för er som tittade! 

Vi delade ut tunga priser i kategorier som "Mest upprörande politikerdans" och "Minst hjälpsamma kändisbackning" för att göra upp med Supervalåret en sista gång innan vi glömmer det för all framtid, pratade normaliseringen av rasism, demokratiseringsmetoder och valfrågor med våra fantastiska paneler, blev uppdaterade av Judith och Tobias på pågående idiotier under valkvällen och njöt av Tobias förinspelade inslag på stan. 

Allt relaterat till valvakan finns uppstyckat i munstora bitar här. Jag råder er att unna er detta. Speciellt Tobias inslag om giveaways och diskriminering!

Förutom förmågorna Amat Levin, Judith Kiros och Tobias Boström skadade det inte precis valvakan att begåvningskoncentrationen dessutom bestod av dessa oslagbara gäster, namn efter kronologisk appearance:

Mireya Echeverría Quezada, Andrev Walden, Jack Werner, Valerie Kyeyune Bäckström, Lawen Mohtadi, Michelle Kadir, Joakim Lagerqvist, Mohamed El Abed, Vian Tahir, Johannes Klenell och Clara Lindblom!

Tack! Och: Sveriges framtid HÄNGER på er!

Fler blogginlägg från Parisa Amiri