Skandalbarometern VMAs 2014 - från harmlös kändisapplåd till skandalös rövskallning

Parisa Amiri 16:08 25 Aug 2014
Se alla artiklar om: 

Vinnarna var så nedslående, irrelevanta och uppenbart styrda efter vilka gäster som kunde, nej, ville ta emot pris att vi bestämmer att vi skiter i att prata om dem. Vem skulle tvinga oss? De finns på andra ställen på internet om ni verkligen behöver veta. 

Så låt oss prata om vad vi egentligen bryr oss om? Det vill säga svala publikreaktioner, idiotiska påhitt på scen och övervintrade gubbkomiker som tar sig friheter. Rankat från glädjande skandaler till hopplösa skandaler!

betyg: 5 Ingen applåd har någonsin varit kändare! Känns som att de bidragande drivkrafterna (eller lack thereof) är både "Det här är mängden ansträngning jag tänker ödsla på det här" plus "Tror de att någonting kan få mig att sätta ner min drink just nu?". Avundsvärt och hedrande trots sin eventuella dryghet (vet ej vad det applåderas åt).  

betyg: 4 Haha åh, J Los förmåga att kombinera en antydan till ett side eye med stark misstänksamhet här...vet inte vad det är hon tittar på men är övertygad om att jag hade delat hennes reaktion. 

betyg: 3 Kardashians får otroligt mycket - välförtjänt - skit för att det här är vad de valde att göra under hyllningen till Ferguson. 

betyg: 2 Jim Carrey försökte rädda sig själv efter det misslyckade och osmakliga "Guess who's not getting ebola at Coachella"-skämtet med att börja...dansa runt med sin sjal och föll ner i diket. Omedelbar karma. 

Då slår vi fast att Jim Carreys tid som garanterat roligt inslag på galor är över. Är redan provocerad av Dum Dummare 2. 

betyg: 1 Vad. I. Helvete. 

Att först axla och sen skalla Nicki Minajs rumpa som rekvisita...Men vad annars kan man vänta sig av en man som spexar med sin gitarr?

Fler blogginlägg från Parisa Amiri