Ron Burgundy i karaktär hos Conan O'Brien för att stötta Rob Ford

Parisa Amiri 10:42 25 Nov 2013

En annan favorit-Ron besökte Coco häromdagen för att pusha sina memoarer, “Let Me Off at the Top!: My Classy Life and Other Musings.” (läs ett utdrag här!) och fastän all merchandise och massiv promotion - what with the bilreklamer och dylikt -  tyder på att de försöker kompensera för vad som kommer att vara en besvikelse till uppföljare kom det något gott ur det här besöket. 

Burgundy, som den kvarleva från en mindre upplyst tid (mäns fristad, alltså) han är, visade såklart sitt stöd för den senaste tidens mest skandalösa person med ett sång- och flöjtframträdande. 

Låten tillägnades alltså politikens mesta wild card Rob Ford, endast överträffad av den grekiska nazisten som örfilade sin motståndare under en direktsänd tv-debatt, som egenhändigt helt kan ha raserat bilden av kanadensaren som den mildare, mer socialt medvetne amerikanen. Han har, sen han lyckades bli vald som borgmästare i Toronto, lyckats med följande:

 - blivit filmad när han rökte crack. C R A C K. Matchar det med rasistiska och homofobiska uttalanden. 

 - filmats svinpackad. 

 - erkänner till slut, efter starka dementier, att han rökt crack. Vill inte erkänna att han ljugit dock, utan skyller på att frågorna inte varit tillräckligt tydliga. 

 - filmats svinpackad och hotfull.

 - han ska ha trakasserat en anställd och erbjudit henne oralsex, dementerar detta med att han har "enough to eat at home". 

 - och till sist, när han blir avsatt vrålar han statskupp och kutar in i en politikerkollega:

Väl värd en Google Alert, hörni. Gissar att han har sin egen MTV-show nästa vecka. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri