Rolig Lady-nytt: Sarah Silverman

Parisa Amiri 17:31 30 Oct 2013

Kanske är jag inte så ensam som jag trodde i min Sarah Silverman-vurm, som med Russell Brand där ni var säkert tre personer som höll med om hur storslagen detta misfit-geni är, då HBO snart släpper hennes special "We are Miracles". Kan inte bli annat än bisarrt, vulgärt, rått, älskvärt och kanske t.o.m. roligt. 

Annat jag inte berört här pga sedvanliga tidsbristen är när Sarah la ut ratade piloten till vad som skulle ha blivit "Susan 313", något som kära Swagis (på ny URL!) poängterade att vi inte ska deppa över då hon har den där Lorne Michaels-produktionen coming up. 

Annan special vi vill se: Aziz Ansaris "Buried Alive"! Speciellt efter Franco-roasten. Som jag fortfarande inte skrivit om. Hu, sån prestationsångest. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri