Rashida Jones i ny poliskomedi (låt inte detta ord bli household)

Parisa Amiri 11:30 18 May 2014

TBS - hemvist för älskade ginger-Coco O'Brien - har lyckats fånga in sweetie Rashida Jones bland sina serieskådisar när de plockar in poliskomedin "Angie Tribeca". Första trailern: 

Mhm. Vi tar det känsla för känsla. 

betyg: 6 Älskar all things Rashida Jones. Grät till det kladdigt sentimentala avskedet i Parks and Rec*, komplett med panorerande krankamera, och har längtat efter att få se hennes lugg - varför har ni lugg förresten - sen dess. 

Nämen, såhär ser hon ut utan lugg:

Ljuvlig either way!!!

betyg: 3 Polis...komedi <- såg ni vad jag gjorde? Anordnade de här två begreppen så som det var tänkt: helt åtskilda. Ingen kommer till skada på så sätt. 

Kommer ni ihåg när vi försökte ta in Andy Sambergs** poliskomedi Brooklyn Nine-Nine?

...

Om något har min Samberg-besatthet blivit lättare att hantera. 

Utformade de programmet med TV6 i åtanke från första början? Isåfall har det nått exakt den nivå de strävade efter. 

Programförklaringen "A spoof in the tradition of The Naked Gun" för Angie Tribeca lugnar mig inte heller precis, för vad finns det för utrymme när man bestämt sig för att göra humor av brottsbekämpning? 

När man ska skapa antitesen till CSI som skänker det mer allvar än det kanske förtjänar med hjälp av proklamering av substanslös slutsats, dramatisk på- och avtagning av glasögon följt av att personen i fråga stegar ut ur bild? Jo: folk som ramlar/klantar sig till följd av kass motorik och/eller bristande intelligens. Det är bara roligt om det är en studsmatta eller ett löpband inblandat (tips, min sjunde mest älskade Youtube-sökning: treadmill fall). 

betyg: 6 Idén är framtagen av The Carells! Nancy och Steve Carell skrev piloten och Steve regisserade. Känns som att gemene man förpassat Steve i "Evan Almighty"-facket och glömmer att det är mannen bakom Michael Scott? Jag blir GLAD!

betyg: 3 Inramningen "not your average kvinnlig polis blir påtvingad en partner".

s

n

a

r

k

 - eller?

betyg: 6 Rashida Jones. 

 

*jag SKA skriva om det magnifika finalavsnittet snart

**jag VET att hans återkomst till SNL - där han hör hemma, am I right - sändes inatt, men jag är i Spanien på en prövande släktresa, GIMME A BREAK

Fler blogginlägg från Parisa Amiri